Privatumo politika

Privatumo politika

Uždėdami varnelę ties “Sutinku su Privatumo politika”, patvirtinate, kad išsamiai susipažinote su šia politika, ją supratote ir sutinkate su išdėstytomis sąlygomis.

Jūsų asmeninių duomenų saugumas – mūsų prioritetas. Čia galite sužinoti, kokius Jūsų asmeninius duomenis renkame, kai lankotės www.madam-style.com ir ką su šia informacija darome.

Mes gerbiame Jūsų privatumą, todėl nerenkame jokių nereikalingų duomenų, kurie būtų skirti bet kam kitam išskyrus kokybiškam prekių teikimui ir maloniam naršymui www.madam-style.com.

Užtikriname, kad visi Jūsų duomenys tvarkomi ir saugomi pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos įstatyme numatytus reikalavimus bei kitus Lietuvos Respublikoje asmens duomenų apsaugą reglamentuojančius teisės aktus, taikant reikiamas organizacines ir technines priemones skirtas apsaugoti Jūsų duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto atskleidimo, sunaikinimo, pakeitimo, taip pat nuo neteisėto tvarkymo veiksmų.

www.madam-style.com kolektyvas supažindintas su asmens duomenų apsaugos reikalavimais ir užtikrina nustatytų organizacinių priemonių dėl duomenų tvarkymo laikymąsi. Prieigą prie duomenų turi tik www.madam-style.com įgalioti asmenys, kurie atsakingi už šios svetainės techninę, komercinę bei turinio redakcinę priežiūrą.

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra Gražina Jasiulevičienė, veikianti pagal individualios veiklos pažymėjimą Nr. (21.26)332-1627 ir prekės ženklą MADAM Style, adresas: V. Nagevičiaus g. 3, 08237 Vilnius, Lietuvos Respublika.

Kaip ir kokius duomenis renkame

Naudojantis www.madam-style.com svetaine, Jūsų asmens duomenis renkame, kai jūs patys juos mums pateikiate, arba duodate sutikimą juos rinkti ir naudoti:

  • Automatiniu būdu sukuriamą bei registruojamą techninę informaciją, kuri surenkama kiekvieną kartą, kai Jūs naudojate madam-style.com svetainę. Kai Jūs naudojatės www.madam-style.com, mūsų serveriai įrašo informaciją (“log data”), įskaitant informaciją, kurią Jūsų naršyklė automatiškai siunčia kiekvieną kartą, kai lankotės www.madam-style.com. Šie duomenys apima IP adresą, aplankyto puslapio adresą, ankstesnio puslapio adresą, datą ir laiką, naršyklės tipą ir versiją. Šie duomenys lankytojų identifikavimo tikslu nenaudojami, tokie duomenys niekam neperduodami ir yra saugomi tik www.madam-style.com problemų diagnostikos, statistikos ir apsaugos nuo neteisėto, kenksmingo paslaugų naudojimo tikslais.
  • Kitus duomenis, kurie surinkti naudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete. Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jums galimybę naršyti patogiau, daugiau sužinoti apie madam-style.com naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas bei pateikti panašius pasiūlymus, tobulinti svetainę ir Jūsų aptarnavimą. Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. Jeigu nesutinkate, galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Daugiau informacijos rasite www.madam-style.com skelbiamose Slapukų naudojimo taisyklėse.
  • Duomenis, kuriuos pateikiate tiesiogiai madam-style.com, kai perkate. Tai apima Jūsų vardą, pavardę, telefono numerį, adresą, elektroninio pašto adresą, su pirkimu susijusią informaciją (pirkimo data, prekės kaina, kiekis, IP adresas, užsakymo data, prekės pavadinimas, prekės kodas), mokėjimo informaciją, pristatymo duomenis (adresas ir telefono numeris). Jei buvo pirkta kitam asmeniui, mes surenkame jų pristatymo duomenys ir kontaktinę informaciją.
  • Kuriuos gauname iš kitų šaltinių, kai ateinate į madam-style.com iš trečiųjų šalių puslapių, naujienlaiškių, paspaudus reklaminius skydelius, mes fiksuojame iš kokio šaltinio lankytojas atėjo, reklaminės kampanijos pavadinimą ir jos poziciją bei šiuos duomenis susiejame su užsakymu.
  • Jums kreipiantis į mus, kaip Pardavėją, mes renkame jūsų kontaktinius duomenis, įskaitant vardą, el. paštą, telefoną, susirašinėjimų istoriją.
  • Paspaudus madam-style.com esančias nuorodas į kitus tinklalapius, juose galioja jų privatumo ir slapukų naudojimo taisyklės.

Kam naudojame surinktus duomenis?

Užtikriname, kad Jūsų asmeninius duomenis naudojame sąžiningai, teisėtu tikslu ir tik tokia apimtini bei tokį laikotarpį, koks būtinas aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į duomenų subjekto privatumo apsaugą.

Jūsų asmeniniai duomenys, tokie kaip vardas, pavardė, adresas ir pan. naudojami apdoroti jūsų užsakymus ir sėkmingai pristatyti prekes jūsų nurodytu adresu. Be atskiro sutikimo, šie duomenys nebus naudojami jokiems kitiems tikslams.

www.madam-style.com naudoja slapukus ir kitas sekimo technologijas, kad galėtų suteikti reikiamą funkcionalumą ir atpažinti Jus kitose paslaugose ir įrenginiuose.

Siekdami tinkamai vykdyti mums teisės aktuose nustatytas prievoles, tvarkome Jūsų duomenis susijusius su pvz., apskaita, duomenų teikimu kompetentingoms institucijoms, kai to reikalauja teisės aktai.

Su kuo ir kodėl dalinamės informacija

Jūsų asmeniniai duomenys pas mus yra saugūs. Tačiau, kad www.madam-style.com veiktų ir Jus visuomet pasiektų užsakyta prekė, privalome Jūsų duomenimis pasidalinti su duomenų tvarkytojais. Pavyzdžiui, bankus, su kuriais bendradarbiaujame, pasiekia informacija apie užsakymą, kai perkate www.madam-style.com naudodamiesi savo mokėjimo kortele; „Lietuvos paštas“ gauna informaciją, kokiu adresu prekę pristatyti, bei telefono numerį, kuriuo galėtų su Jumis susisiekti.

Mes taip pat galime teikti Jūsų duomenis:

  • Jei mes dalyvautume susijungime, įsigijime, bankrotuose, likvidavimo, reorganizavimo ar panašiuose procesuose bei susijusiuose su šiose taisyklėje aprašytos informacijos perkėlimu, pateiksime Jūsų informaciją šaliai, dalyvaujančiai tokiame procese (pavyzdžiui, potencialus pirkėjas);
  • Atsakydami į teismo arba valstybės institucijų prašymus, tik ta apimtimi, kiek tai būtina siekiant tinkamai vykdyti galiojančius teisės aktus arba teismo nutartį/ liudijimą.
  • Kitiems tretiesiems asmenims Jūsų sutikimu, kuris gali būti gautas dėl konkretaus atvejo.

Užtikriname, kad duomenų tvarkytojus renkamės atsakingai, ir tik tokius, kurie suteikia pakankamų garantijų, kad duomenų tvarkymas atitiks asmens duomenų teisinės apsaugos reikalavimus, įskaitant tvarkymo saugumą.

Kiek laiko saugomi duomenys

Mes saugome Jūsų informaciją tik tiek, kiek tai susiję su sutarčių vykdymu ir šioje Privatumo politikoje ir asmens duomenų apsaugos nuostatose nurodytų tikslų įgyvendinimu. Tai taip pat taikoma visiems, su kuriais dalijamės jūsų informacija ir kurie teikia paslaugas mūsų vardu.

Jūsų duomenys, susiję su elektronine prekyba, tvarkomi ir saugomi 2 (du) metus nuo paskutinio Jūsų apsilankymo www.madam-style.com arba paskutinio pirkimo dienos.

Slapukų saugojimo terminai nurodyti mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse.

Suėjus aukščiau nurodytiems terminams, asmens duomenys sunaikinami.

Jūsų teisės

  • Jūs turite teisę sužinoti, kokius jūsų asmeninius duomenis esame sukaupę.
  • Jūs turite teisę sužinoti, kokiems duomenų gavėjams jūsų asmens duomenys tiekiami ir buvo pateikti per paskutinius 1 (vienerius) metus.
  • Jūs turite teisę paprašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius duomenis.
  • Jūs turite teisę paprašyti ištrinti sukauptus asmeninius duomenis apie jus.
  • Jūs turite teisę paprašyti nustoti apdoroti sukauptus jūsų asmeninius duomenis.

Jei norite gauti informaciją apie surinktą informacija apie jūsų asmens duomenis ar kreiptis dėl neteisingų, neišsamių ar netikslių duomenų tvarkymo ir prašyti ištaisyti siųskite mums užklausą el. pašto adresu boutiquemadamstyle@gmail.com, laiško antraštėje nurodydami “Užklausa dėl duomenų kaupimo”.

Mes galime paprašyti patvirtinti asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, leidžiančio tinkamai identifikuoti Jus. Jums patvirtinus tapatybę, informacija apie jūsų tvarkomus duomenis pateikiama per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo prašymo raštu pateikimo dienos.

Informacija pateikiama nemokamai. Jei nustatytume, kad prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, mes galime imti pagrįstą mokestį, atsižvelgdami į informacijos teikimo arba pranešimų ar veiksmų, kurių prašoma, administracines išlaidas, arba atsisakyti imtis veiksmų pagal prašymą.

Savo teisėmis galite pasinaudoti tiesiogiai kreipdamiesi el. paštu boutiquemadamstyle@gmail.com.

Nepilnamečių asmenų duomenų apsauga

www.madam-style.com internetine parduotuve galite naudotis tik tuo atveju, jei esate vyresni nei 16 metų amžiaus.

Jei esate jaunesni nei 16 m. amžiaus, neturėtumėte pateikti savo asmens duomenų www.madam-style.com be tėvų ar globėjų sutikimo.

Jei esate tėvai/globėjai ir sužinojote, kad jūsų nepilnametis vaikas, jaunesnis nei 16 m., naudoja www.madam-style.com internetinę parduotuvę, o Jūs nenorite to, susisiekite el. paštu boutiquemadamstyle@gmail.com ir mes pašalinsime visus susijusius duomenis kaip įmanoma greičiau.

Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo

Jei manote, kad Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo buvo pažeistos, susisiekite su mumis el. pašto adresu boutiquemadamstyle@gmail.com ir mes pasistengsime kuo greičiau išspręsti kilusias problemas.

Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

Kaip keičiama privatumo politika

Privatumo politikos nuostatos peržiūrimos ir atnaujinamos pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja asmens duomenų tvarkymą, informacinių ir komunikacinių technologijų naudojimą.

Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai publikuojami www.madam-style.com ir įsigalioja nuo jų paskelbimo.

Rekomenduojame periodiškai apsilankyti www.madam-style.com ir susipažinti su naujausia šios Privatumo politikos versija.

 

Informacija paskutinį kartą atnaujinta 2018-09-25