1. Pradžia
  2. Sagė
  3. Sagė

Sagė

45,00 

Sagė iš kriauklės, perlų ir žadeito akmens. Dydis 8×4 cm.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

Produktų aprašymai

Sagė iš kriauklės, perlų ir žadeito akmens yra natūrali ir įspūdinga papuošalo kombinacija. Ši sagė sujungia kartu tris skirtingus akmenis, kurių kiekvienas turi savo unikalumą ir grožį.

Kriauklė yra kietas mineralas, turintis įvairių spalvų ir struktūrų. Ji gali būti pradedant nuo šviesiai melsvos iki tamsiai mėlynos spalvos. Kriauklės unikalumas yra jos natūralios tekstūros ir tamsesnių ar šviesesnių dėmių, kurios sukuria įdomų vizualinį efektą. Perlai suteikia sagei išskirtinumo ir švelnumo, pridėdami subtilios elegancijos akcentą.

Žadeitas yra akmuo, kuris gali turėti įvairias spalvas, įskaitant žalią, mėlyną, geltoną ir net raudoną. Jis yra žinomas dėl savo ryškios spalvos ir sodrumo. Žadeitas taip pat turi svarbią simbolinę reikšmę kultūrose visame pasaulyje, dažnai simbolizuojantį sėkmę, harmoniją ir ilgaamžiškumą.

Ši sagė, sujungianti kriauklę, perlus ir žadeito akmenį, būtų ypatingas papuošalas, kuris gali suteikti jums išraiškingumo ir stiliaus.

Panašios prekės